06-48118893 franca@studiodesta.nl

Interieur architectuur

wat zeggen mijn klanten?

Ruimtes die afgestemd zijn op jouw leven

Franca de jonge

Ze komt met voorstellen, materialen en is niet bang uit te pakken wanneer dit gewenst is.

Franca heeft ons begeleid tijdens de bouw van ons huis. Ze heeft meegedacht met de inrichting, maar ook met de indeling van de ruimtes of optimaliseren hiervan. We hebben Franca als een zeer prettige en vakkundige interieurarchitect ervaren. Franca heeft een goede balans tussen luisteren naar je wensen en inbrengen van eigen voorstellen/out of the boxx denken. Ze komt met voorstellen, materialen en is niet bang uit te pakken wanneer dit gewenst is. Zonder haar was ons huis geen thuis geworden. We genieten nog iedere dag van het prachtige resultaat.

“Ze kijkt verder dan de trends van dit moment en weet daardoor een Dimensie toe te voegen.”

“Franca heeft een tijd geleden advies gegeven over mijn huiskamer en wat wij konden doen om de ruimte beter in te richten. Wat mij opviel is hoe Franca oog heeft voor de persoonlijke context van een huiskamer. Toen ze binnenkwam liet ze de ruimte op zich in werken. Franca kan de energie van een ruimte goed aanvoelen en door haar advies juist versterken.

De ruimte krijgt daardoor een “vitaliserende upgrade”!

In de tips die ze ons teruggaf hield ze duidelijk rekening met ons als bewoners, met onze persoonlijke smaak. Daarmee kan Franca haar interieur advies afstemmen op persoonlijke voorkeur. De meerwaarde van Franca’s advies is dat ze echt meekijkt en tips geeft waar je meteen mee uit de voeten kan.

Het begint meteen te kriebelen om je huis net dat extra te geven! Met Franca haal je eigenlijk energie binnen om iets aan je huis te doen!

Wat mij ook treft in de aanpak van Franca is dat ze van je ruimte geen doorsnee trend ruimte maakt. Ze kijkt verder dan de trends van dit moment. En weet daardoor een dimensie toe te voegen in haar interieuradvies.”

“Een nieuw huis inrichten is ontzettend leuk, maar je moet ook veel keuzes maken.”

Bij vorige verhuizingen merkte ik dat ik het soms best een gedoe en bovendien erg tijdrovend vond. Ik was overweldigd door al het aanbod en vond het lastig een eenheid te creëren. Ik was achteraf dan ook niet altijd tevreden met de keuzes waar ik zo lang over na had gedacht.

Daarom besloot ik deze keer hulp in te roepen.  Ik verzamelde beelden die me aanspraken en Franca wist daar snel een lijn in te ontdekken. Ze tekende plattegronden en deed voorstellen voor de kleur en het materiaalgebruik. Ook ging ze mee op pad voor aankopen die ik zelf lastig vond.

Franca is warm, hartelijk en down to earth. Geen ‘tuttebol’ dus, die alleen met trends en design werkt, maar echt van alle markten thuis. We hebben samen ontzettend gelachen en ons nieuwe huis is ook echt onze plek geworden. En dat was zonder een interieurontwerp en de begeleiding van Franca niet gelukt!

Bevlogen, inspirerend, betrouwbaar en out-of the-box denken

Ziehier enkele kwaliteiten die op Franca van toepassing zijn, zoals wij je hebben leren kennen.

Wij zaten ‘vast’ in onze ideeën hoe ons huis in te richten en je hebt ons op een goede en hele prettige manier geholpen deze ideeën te ordenen, richting te geven, aan te vullen en besluiten te nemen.

Het heeft geresulteerd aan een scala van verschillende ontwerpen en daar kunnen we zeker mee vooruit. Super bedankt.

SAMENWERKEN?

Vertel me alles over jouw wensen

Adres

Nepveulaan 15
3705 LA Zeist
06-48118893

WERKDAGEN

Maandag: 13.00 – 16.00
Dinsdag: 10.00 – 16.00
Donderdag: 10.00 – 16.00
Vrijdag: 13.00 – 16.00

VOLG STUDIO D’ESTA

STUDIO UPDATES