06-48118893 franca@studiodesta.nl

Appartement met natuurlijke sfeer |

Interieurtraject

Nieuwbouw | Regio UTRECHT

Type object: Appartement
Woonoppervlakte: 180 m2
Locatie: provincie Utrecht
Opdracht: Interieurontwerp en uitvoering

KERNWOORDEN: Italiaans Design met een ingetogen luxe

Hartje stad ligt dit ruime en lichte appartement. Samen met de bewoner heeft Studio d’Esta deze woning voorzien van een ingetogen interieur met een paar prachtige Italiaans design meubels.

Het appartement heeft een aantal bijzondere eyecatchers; het maatwerk tv meubel, de wandafwerking met behang met een subtiel dessin, voldoende natuurlijke materialen en een rustig, maar toch warm kleurenpalet met oker gele accenten.

Het appartement ligt op de hoek en heeft voldoende raampartijen. Deze woning is bijzonder royaal, maar voelt door de ruimtelijke indeling, heel gezellig en warm.

 

De blikvangers van dit ontwerp zijn de bijzondere fauteuils van Minotti en het dressoir en de tafel van Cattelan.

Voor de wandafwerking hebben we gekozen voor 3 soorten behang van Arte, die samen met de vloer al een prachtige rustige basis geven.

In de slaapkamer is met het donker blauwe behang van Arte een aangename donkere sfeer ontstaan die uitnodigd om tot rust te komen. 

  Aan dit project hebben meegewerkt:

  Interieurontwerp, styling en uitvoering: Studio d’Esta
  Vloer: Solo Gietvloeren
  Maatwerk meubel; Martin Makkenze
  Verlichting en Raambekleding; De Bruin
  Behang slaapkamer; Arte
  Behang living: Arte

   

   

  Villa met zichtlijn | Sfeervol en bijzonder

  Interieurtraject

  Nieuwbouw | Regio UTRECHT

  Type object: Villa onder architectuur
  Woonoppervlakte: 370 m2
  Locatie: provincie Utrecht
  Opdracht: Interieurontwerp en uitvoering

  KERNWOORDEN: Ruimtelijk, exclusief, bijzondere materialen

  Een prachtig gelegen nieuwbouw -onder architectuur ontworpen- villa is door Studio d’Esta voorzien van een spraakmakend, luxe en stijlvol interieur. De villa is voorzien van rijke, natuurlijke materialen en een smaakvol kleurenpalet waardoor het een warme serene rust uitstraalt.

  De vele raampartijen zorgen voor een licht en ruimtelijk beeld. De lange zichtlijn die deze woning kenmerkt begint al bij de entree. Hierdoor ervaren de bewoners een sterke connectie met buiten op ieder tijdstip van de dag en vanuit elke plek in de woning. Het resultaat zijn fantastische zichten op de fraaie omgeving en een prettige lichte woning.

  De blikvangers van dit ontwerp zijn het op maat gemaakte kookeiland van brons, de designhaard met maatwerk meubel van vergrijsd eiken en de indrukwekkende muurbekleding op de achterwand van de living van Black Edition. De opdrachtgever vond vooral het behang een spannende keuze, maar is achteraf heel blij met resultaat. Door juist voor dit soort bijzondere elementen te kiezen en een beetje lef te tonen krijg je een exclusief resultaat. 

   

  De haard zorgt ook zowel in de woonkeuken als de living voor  warmte en sfeer. De living staat aan twee kanten in open verbinding met de woonkeuken en de eettafel.

  Het vergrijsde eiken van de kastenwand en de tafel combineren in de keuken fraai met de strakke gietvloer en het bronzen kookeiland. Het speciaal ontworpen royale blad van Cosentino maakt deze keuken helemaal af. In de nis in de achterwand bevindt zich een extra koffiehoekje, dit vergroot de functionaliteit en het comfort van de keuken.

  Op de eerste verdieping -te bereiken via een donkere eikenhouten trap met spectaculair uitzicht via de glazen schil- hebben we het luxe privedomein van de bewoners ontworpen. Met een en-suite badkamer en walk in closet met kasten op maat.

  De muur achter het bed in de master bedroom is bekleed met muurbekleding van DWC, deze geeft het slaapvertrek een intiem karakter.

   Aan dit project hebben meegewerkt:

   Interieurontwerp, styling en uitvoering: Studio d’Esta

   Architect: JURY!
   Vloer: Solo Gietvloeren
   Maatwerk meubels en keuken: van de Scheur interieurbouw
   Verlichting en Domotica: Beda Elektra
   Behang slaapkamer: Dutch Wall Textille
   Behang living: Black Edition

    

    

   Franca heeft ons begeleid tijdens de bouw van ons huis. Ze heeft meegedacht met de inrichting, maar ook met de indeling van de ruimtes of optimaliseren hiervan. We hebben Franca als een zeer prettige en vakkundige interieurarchitecte ervaren. Franca heeft een goede balans tussen luisteren naar je wensen en inbrengen van eigen voorstellen/out of the boxx denken. Ze komt met voorstellen, materialen en is niet bang uit te pakken wanneer dit gewenst is. Zonder haar was ons huis geen thuis geworden. We genieten nog iedere dag van het prachtige resultaat.

   Interieur traject op maat

   SAMENWERKEN?

   Vertel me alles over jouw ideeën

   Adres

   Nepveulaan 15
   3705 LA Zeist
   06-48118893

   WERKDAGEN

   Maandag – Dinsdag: 9.00 – 17.00
   Donderdag – Vrijdag : 9.00 – 17.00
   Gesloten: Schoolvakanties en Woensdag

   VOLG STUDIO D’ESTA

   STUDIO UPDATES