06-48118893 franca@studiodesta.nl

Villa met zichtlijn | Sfeervol en bijzonder

Interieurtraject

Nieuwbouw | Regio UTRECHT

Type object: Villa onder architectuur
Woonoppervlakte: 370 m2
Locatie: provincie Utrecht
Opdracht: Interieurontwerp en uitvoering

KERNWOORDEN: Ruimtelijk, exclusief, bijzondere materialen

Een prachtig gelegen nieuwbouw -onder architectuur ontworpen- villa is door Studio d’Esta voorzien van een spraakmakend, luxe en stijlvol interieur. De villa is voorzien van rijke, natuurlijke materialen en een smaakvol kleurenpalet waardoor het een warme serene rust uitstraalt.

De vele raampartijen zorgen voor een licht en ruimtelijk beeld. De lange zichtlijn die deze woning kenmerkt begint al bij de entree. Hierdoor ervaren de bewoners een sterke connectie met buiten op ieder tijdstip van de dag en vanuit elke plek in de woning. Het resultaat zijn fantastische zichten op de fraaie omgeving en een prettige lichte woning.

De blikvangers van dit ontwerp zijn het op maat gemaakte kookeiland van brons, de designhaard met maatwerk meubel van vergrijsd eiken en de indrukwekkende muurbekleding op de achterwand van de living van Black Edition. De opdrachtgever vond vooral het behang een spannende keuze, maar is achteraf heel blij met resultaat. Door juist voor dit soort bijzondere elementen te kiezen en een beetje lef te tonen krijg je een exclusief resultaat. 

 

De haard zorgt ook zowel in de woonkeuken als de living voor  warmte en sfeer. De living staat aan twee kanten in open verbinding met de woonkeuken en de eettafel.

Het vergrijsde eiken van de kastenwand en de tafel combineren in de keuken fraai met de strakke gietvloer en het bronzen kookeiland. Het speciaal ontworpen royale blad van Cosentino maakt deze keuken helemaal af. In de nis in de achterwand bevindt zich een extra koffiehoekje, dit vergroot de functionaliteit en het comfort van de keuken.

Op de eerste verdieping -te bereiken via een donkere eikenhouten trap met spectaculair uitzicht via de glazen schil- hebben we het luxe privedomein van de bewoners ontworpen. Met een en-suite badkamer en walk in closet met kasten op maat.

De muur achter het bed in de master bedroom is bekleed met muurbekleding van DWC, deze geeft het slaapvertrek een intiem karakter.

  Aan dit project hebben meegewerkt:

  Interieurontwerp, styling en uitvoering: Studio d’Esta

  Architect: JURY!
  Vloer: Solo Gietvloeren
  Maatwerk meubels en keuken: van de Scheur interieurbouw
  Verlichting en Domotica: Beda Elektra
  Behang slaapkamer: Dutch Wall Textille
  Behang living: Black Edition

   

   

  Franca heeft ons begeleid tijdens de bouw van ons huis. Ze heeft meegedacht met de inrichting, maar ook met de indeling van de ruimtes of optimaliseren hiervan. We hebben Franca als een zeer prettige en vakkundige interieurarchitecte ervaren. Franca heeft een goede balans tussen luisteren naar je wensen en inbrengen van eigen voorstellen/out of the boxx denken. Ze komt met voorstellen, materialen en is niet bang uit te pakken wanneer dit gewenst is. Zonder haar was ons huis geen thuis geworden. We genieten nog iedere dag van het prachtige resultaat.

  Interieur traject op maat

  SAMENWERKEN?

  Vertel me alles over jouw ideeën

  Adres

  Nepveulaan 15
  3705 LA Zeist
  06-48118893

  WERKDAGEN

  Maandag – Dinsdag: 9.00 – 17.00
  Donderdag – Vrijdag : 9.00 – 17.00
  Gesloten: Schoolvakanties en Woensdag

  VOLG STUDIO D’ESTA

  STUDIO UPDATES

  Interieurontwerp | Loft in Heemkerk

  Interieurtraject

  Nieuwbouw | Regio Noord Holland

  Type object: Appartement
  Woonoppervlakte: 135 m2
  Locatie: Heemstede
  Aantal ruimtes: gelijkvloers appartement

  Voor onze klant in Heemskerk hebben wij een interieurontwerp voor een nieuw te bouwen appartement gemaakt.

  We hebben de ruimte onderzocht op de meest optimale mogelijkheden waarin er plaats is voor een keuken met keukeneiland, een eettafel en een zithoek.

  De klant gaf aan te houden van minimalistisch en modern, zonder dat het kil wordt. Vandaar dat we bij alle ontwerpen uitgegaan zijn van een strakke basis met gietvloer. Warmte hebben we toegevoegd door behang, kleur en materialisering van de keuken en maatwerkkast.

  INTERIEUR ONTWERP

  UITLEG

  De open indeling van dit loft-achtige appartement blijft gehandhaaft. Wel brengen we door middel van een lage kast een scheiding aan tussen de keuken en de lounge. De grote ruimte krijgt diepte en sfeer door de kast van walnoothout, het tactiele behang en de stoffering.

  Voor deze klant maakten wij drie verschillende indelingen, waarvan de getoonde de meeste voorkeur heeft.

  De meerwaarde van onze werkwijze met  virtual reality is juist in een nieuw te bouwen woning of appartement extra waardevol. Je kunt alvast in je nieuwe woning rondlopen en de verhoudingen van de ruimte(s) ervaren. In onze virual reality ontwerpen wordt duidelijk wat kleur- en materiaalgebruik met de ruimte doet. Het is bijvoorbeeld heel eenvoudig om de gietvloer in dit ontwerp aan te passen naar een houten vloer. Zo kun je al in een vroeg stadium keuzes maken!

  SAMENWERKEN?

  Vertel me alles over jouw ideeën

  Adres

  Nepveulaan 15
  3705 LA Zeist
  06-48118893

  WERKDAGEN

  Maandag – Dinsdag: 9.00 – 17.00
  Donderdag – Vrijdag : 9.00 – 17.00
  Gesloten: Schoolvakanties en Woensdag

  VOLG STUDIO D’ESTA

  STUDIO UPDATES

  Interieurontwerp & Realisatie | Entreehal

  Interieurontwerp eb Realisatie

  Entree van een bedrijfspand in Zeist

  Type object: Bedrijfspand
  Woonoppervlakte: 120m2
  Locatie: Zeist
  Aantal ruimtes: Beneden verdieping

  UITLEG

  Een ontwerp en realisatie voor de entree van een bedrijfspand in Zeist.

  De slogan van dit bedrijf is: “A SMOOTHER RIDE THROUGH LIFE”.
  De kernwaardes zijn: focus, efficiëntie, verantwoordelijkheid, innovatie en betrouwbaarheid.

   

  UITGANGSPUNT

  We brengen 87% van onze tijd door in gebouwen. Een interieur beïnvloedt hoe we ons voelen en gedragen. Stel de menselijke behoeftes in elke ruimte centraal. Zorg voor een subtiele en zintuigelijke ervaring met aandacht voor detail en atmosfeer.

  Voor deze opdracht hebben wij het tweede conceptvoorstel uitwerkt in plattegrond gecombineerd met 360 graden visuals.

   

  EFFICIENT PLAYGROUND: Een speelse, high tech omgeving. Spannende combinaties van gladde, glanzende materialen en uitgesproken kleurcontrasten.

  Het ontwerp kenmerkt zich door een frisse en luchtige uitstraling. Met de cirkel uit het logo als herkenbaar element. De kleur oranje wordt gebruikt voor de routing.

   

  Op de begane grond is er nu een duidelijke entree met een aanmeldzuil om je aan te melden. De aanmeldzuil staat voor een moswand, door ons ook wel levend fluweel genoemd. De door ons ontworpen wanden zijn voorzien van verlichting aan de onderzijde. Het behang met de hexagoon is een verwijzing naar de huisstijl van de website. Eye-catcher is de racebaan met daarachter een witte wand met het logo.

   

  Binnenkort zijn de foto’s van dit opgeleverde project te zien op onze website.

   

  KAN JE WEL WAT ADVIES GEBRUIKEN?

  PLAN EEN AFSPRAAK IN

  laten we contact houden

  updates

  Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang mijn Interieur Styling Mini E-book met daarin:

  Ontdek je eigen woonstijl
  Laat Pinterest voor je werken
  Mijn 9 gouden interieur tips

  Samenwerken?

  Of benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?
  Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

  ADRES

  Nepveulaan 15
  3705 LA Zeist
  Open: ma – do
  Tussen: 9.00 – 17.00

   

  CONTACT

  franca@villadesta.nl
  06-48118893