06-48118893 franca@studiodesta.nl

Interieurontwerp | Loft in Heemkerk

Interieurtraject

Nieuwbouw | Regio Noord Holland

Type object: Appartement
Woonoppervlakte: 135 m2
Locatie: Heemstede
Aantal ruimtes: gelijkvloers appartement

Voor onze klant in Heemskerk hebben wij een interieurontwerp voor een nieuw te bouwen appartement gemaakt.

We hebben de ruimte onderzocht op de meest optimale mogelijkheden waarin er plaats is voor een keuken met keukeneiland, een eettafel en een zithoek.

De klant gaf aan te houden van minimalistisch en modern, zonder dat het kil wordt. Vandaar dat we bij alle ontwerpen uitgegaan zijn van een strakke basis met gietvloer. Warmte hebben we toegevoegd door behang, kleur en materialisering van de keuken en maatwerkkast.

INTERIEUR ONTWERP

UITLEG

De open indeling van dit loft-achtige appartement blijft gehandhaaft. Wel brengen we door middel van een lage kast een scheiding aan tussen de keuken en de lounge. De grote ruimte krijgt diepte en sfeer door de kast van walnoothout, het tactiele behang en de stoffering.

Voor deze klant maakten wij drie verschillende indelingen, waarvan de getoonde de meeste voorkeur heeft.

De meerwaarde van onze werkwijze met  virtual reality is juist in een nieuw te bouwen woning of appartement extra waardevol. Je kunt alvast in je nieuwe woning rondlopen en de verhoudingen van de ruimte(s) ervaren. In onze virual reality ontwerpen wordt duidelijk wat kleur- en materiaalgebruik met de ruimte doet. Het is bijvoorbeeld heel eenvoudig om de gietvloer in dit ontwerp aan te passen naar een houten vloer. Zo kun je al in een vroeg stadium keuzes maken!

SAMENWERKEN?

Vertel me alles over jouw ideeën

Adres

Nepveulaan 15
3705 LA Zeist
06-48118893

WERKDAGEN

Maandag – Dinsdag: 9.00 – 17.00
Donderdag – Vrijdag : 9.00 – 17.00
Gesloten: Schoolvakanties en Woensdag

VOLG STUDIO D’ESTA

STUDIO UPDATES