06-48118893 franca@studiodesta.nl

Appartement met natuurlijke sfeer |

Interieurtraject

Nieuwbouw | Regio UTRECHT

Type object: Appartement
Woonoppervlakte: 180 m2
Locatie: provincie Utrecht
Opdracht: Interieurontwerp en uitvoering

KERNWOORDEN: Italiaans Design met een ingetogen luxe

Hartje stad ligt dit ruime en lichte appartement. Samen met de bewoner heeft Studio d’Esta deze woning voorzien van een ingetogen interieur met een paar prachtige Italiaans design meubels.

Het appartement heeft een aantal bijzondere eyecatchers; het maatwerk tv meubel, de wandafwerking met behang met een subtiel dessin, voldoende natuurlijke materialen en een rustig, maar toch warm kleurenpalet met oker gele accenten.

Het appartement ligt op de hoek en heeft voldoende raampartijen. Deze woning is bijzonder royaal, maar voelt door de ruimtelijke indeling, heel gezellig en warm.

 

De blikvangers van dit ontwerp zijn de bijzondere fauteuils van Minotti en het dressoir en de tafel van Cattelan.

Voor de wandafwerking hebben we gekozen voor 3 soorten behang van Arte, die samen met de vloer al een prachtige rustige basis geven.

In de slaapkamer is met het donker blauwe behang van Arte een aangename donkere sfeer ontstaan die uitnodigd om tot rust te komen. 

  Aan dit project hebben meegewerkt:

  Interieurontwerp, styling en uitvoering: Studio d’Esta
  Vloer: Solo Gietvloeren
  Maatwerk meubel; Martin Makkenze
  Verlichting en Raambekleding; De Bruin
  Behang slaapkamer; Arte
  Behang living: Arte

   

   

  Villa met zichtlijn | Sfeervol en bijzonder

  Interieurtraject

  Nieuwbouw | Regio UTRECHT

  Type object: Villa onder architectuur
  Woonoppervlakte: 370 m2
  Locatie: provincie Utrecht
  Opdracht: Interieurontwerp en uitvoering

  KERNWOORDEN: Ruimtelijk, exclusief, bijzondere materialen

  Een prachtig gelegen nieuwbouw -onder architectuur ontworpen- villa is door Studio d’Esta voorzien van een spraakmakend, luxe en stijlvol interieur. De villa is voorzien van rijke, natuurlijke materialen en een smaakvol kleurenpalet waardoor het een warme serene rust uitstraalt.

  De vele raampartijen zorgen voor een licht en ruimtelijk beeld. De lange zichtlijn die deze woning kenmerkt begint al bij de entree. Hierdoor ervaren de bewoners een sterke connectie met buiten op ieder tijdstip van de dag en vanuit elke plek in de woning. Het resultaat zijn fantastische zichten op de fraaie omgeving en een prettige lichte woning.

  De blikvangers van dit ontwerp zijn het op maat gemaakte kookeiland van brons, de designhaard met maatwerk meubel van vergrijsd eiken en de indrukwekkende muurbekleding op de achterwand van de living van Black Edition. De opdrachtgever vond vooral het behang een spannende keuze, maar is achteraf heel blij met resultaat. Door juist voor dit soort bijzondere elementen te kiezen en een beetje lef te tonen krijg je een exclusief resultaat. 

   

  De haard zorgt ook zowel in de woonkeuken als de living voor  warmte en sfeer. De living staat aan twee kanten in open verbinding met de woonkeuken en de eettafel.

  Het vergrijsde eiken van de kastenwand en de tafel combineren in de keuken fraai met de strakke gietvloer en het bronzen kookeiland. Het speciaal ontworpen royale blad van Cosentino maakt deze keuken helemaal af. In de nis in de achterwand bevindt zich een extra koffiehoekje, dit vergroot de functionaliteit en het comfort van de keuken.

  Op de eerste verdieping -te bereiken via een donkere eikenhouten trap met spectaculair uitzicht via de glazen schil- hebben we het luxe privedomein van de bewoners ontworpen. Met een en-suite badkamer en walk in closet met kasten op maat.

  De muur achter het bed in de master bedroom is bekleed met muurbekleding van DWC, deze geeft het slaapvertrek een intiem karakter.

   Aan dit project hebben meegewerkt:

   Interieurontwerp, styling en uitvoering: Studio d’Esta

   Architect: JURY!
   Vloer: Solo Gietvloeren
   Maatwerk meubels en keuken: van de Scheur interieurbouw
   Verlichting en Domotica: Beda Elektra
   Behang slaapkamer: Dutch Wall Textille
   Behang living: Black Edition

    

    

   Franca heeft ons begeleid tijdens de bouw van ons huis. Ze heeft meegedacht met de inrichting, maar ook met de indeling van de ruimtes of optimaliseren hiervan. We hebben Franca als een zeer prettige en vakkundige interieurarchitecte ervaren. Franca heeft een goede balans tussen luisteren naar je wensen en inbrengen van eigen voorstellen/out of the boxx denken. Ze komt met voorstellen, materialen en is niet bang uit te pakken wanneer dit gewenst is. Zonder haar was ons huis geen thuis geworden. We genieten nog iedere dag van het prachtige resultaat.

   Interieur traject op maat

   SAMENWERKEN?

   Vertel me alles over jouw ideeën

   Adres

   Nepveulaan 15
   3705 LA Zeist
   06-48118893

   WERKDAGEN

   Maandag – Dinsdag: 9.00 – 17.00
   Donderdag – Vrijdag : 9.00 – 17.00
   Gesloten: Schoolvakanties en Woensdag

   VOLG STUDIO D’ESTA

   STUDIO UPDATES

   Interieurontwerp | Loft in Heemkerk

   Interieurtraject

   Nieuwbouw | Regio Noord Holland

   Type object: Appartement
   Woonoppervlakte: 135 m2
   Locatie: Heemstede
   Aantal ruimtes: gelijkvloers appartement

   Voor onze klant in Heemskerk hebben wij een interieurontwerp voor een nieuw te bouwen appartement gemaakt.

   We hebben de ruimte onderzocht op de meest optimale mogelijkheden waarin er plaats is voor een keuken met keukeneiland, een eettafel en een zithoek.

   De klant gaf aan te houden van minimalistisch en modern, zonder dat het kil wordt. Vandaar dat we bij alle ontwerpen uitgegaan zijn van een strakke basis met gietvloer. Warmte hebben we toegevoegd door behang, kleur en materialisering van de keuken en maatwerkkast.

   INTERIEUR ONTWERP

   UITLEG

   De open indeling van dit loft-achtige appartement blijft gehandhaaft. Wel brengen we door middel van een lage kast een scheiding aan tussen de keuken en de lounge. De grote ruimte krijgt diepte en sfeer door de kast van walnoothout, het tactiele behang en de stoffering.

   Voor deze klant maakten wij drie verschillende indelingen, waarvan de getoonde de meeste voorkeur heeft.

   De meerwaarde van onze werkwijze met  virtual reality is juist in een nieuw te bouwen woning of appartement extra waardevol. Je kunt alvast in je nieuwe woning rondlopen en de verhoudingen van de ruimte(s) ervaren. In onze virual reality ontwerpen wordt duidelijk wat kleur- en materiaalgebruik met de ruimte doet. Het is bijvoorbeeld heel eenvoudig om de gietvloer in dit ontwerp aan te passen naar een houten vloer. Zo kun je al in een vroeg stadium keuzes maken!

   SAMENWERKEN?

   Vertel me alles over jouw ideeën

   Adres

   Nepveulaan 15
   3705 LA Zeist
   06-48118893

   WERKDAGEN

   Maandag – Dinsdag: 9.00 – 17.00
   Donderdag – Vrijdag : 9.00 – 17.00
   Gesloten: Schoolvakanties en Woensdag

   VOLG STUDIO D’ESTA

   STUDIO UPDATES

   Interieurtraject | Een interieur met meer kleur en lef

   Interieurtraject

   Nieuwbouw appartement | Regio Brabant

   Type object: Nieuwbouw appartement
   Woonoppervlakte: 120
   Locatie: Den Bosch
   Aantal ruimtes: Woonkamer

   Het meubilair van onze klant was echt aan vervanging toe. Daarnaast wilde de bewoonster graag een handige, gezellige indeling, extra opbergruimte voor drankjes en hapjes omdat de keuken beneden is en meer warmte en kleur. Omdat het licht maar van een kant binnenvalt was zij erg bang dat het donker zou worden als er kleur op de wanden zou worden toegepast.

   Vanuit de plattegrond hebben we een nieuwe indeling met een hoofdrol voor leren bank, de Axel van Montis in de kleur Rancho. Het ronde kleed brengt naast een dosis kleur, ook verbinding  en zorgt voor zachte lijnen. De  twee heerlijke fauteuils in diep blauw en oker geel vullen de zithoek aan. De salontafel van &Tradition JH8 is met speelse vormen en kleuren een mooie blikvanger. Omdat de klant graag het mooie kleed wilde blijven zien hebben we gekozen voor een salontafel van glas en metaal van Spectrum. Achter de bank zorgt de speciaal ontworpen lange Pastoe Landscape voor de nodige opbergruimte. Lamp Twiggy in een diepe heldere blauw geeft praktisch leeslicht.

   Alle wanden hebben op ons advies een zachte groene tint gekregen die zorgt voor omhulling en samenhang. De trap heeft ook een make-over gekregen door deze te schilderen in een diepe donkere antraciet kleur. De prachtige cirkelvormige armaturen zijn een echte eye-catcher in het trappenhuis. De bewoonster is heel tevreden over het eindresultaat!

   SAMENWERKEN?

   Vertel me alles over jouw ideeën

   Adres

   Nepveulaan 15
   3705 LA Zeist
   06-48118893

   WERKDAGEN

   Maandag – Dinsdag: 9.00 – 17.00
   Donderdag – Vrijdag : 9.00 – 17.00
   Gesloten: Schoolvakanties en Woensdag

   VOLG STUDIO D’ESTA

   STUDIO UPDATES

   Interieurontwerp | Drie varianten voor een woonkeuken

   Interieurontwerp

   Verbouwing woonkeuken | Regio Utrecht

   Type object: Woning
   Woonoppervlakte: 80 m2
   Locatie: Huis ter Heide
   Aantal ruimtes: Beneden verdieping

   Voor onze klant in Huis ter Heide hebben wij drie interieurontwerpen gemaakt voor de verbouwing van hun woonkeuken. Bekijk hier onze voorstellen voor de drie indelingsvarianten.

   In de huidige situatie is de keuken afgesloten van het woon- en eetgedeelte. De wens van de bewoners is om een royale en warme woonkeuken te realiseren. Wij zijn gevraagd om met een voorstel te komen.

   Wij hebben voor deze klant drie varianten uitgewerkt in plattegrond en in 3D.

   Een ontwerpproces start met een analyse van de woonwensen en stijlvoorkeuren van de bewoners. Vanuit deze eerste kennismaking en input van de bewoners maken we een moodboard. Dit dient als onderlegger voor de sfeer en uitstraling van de aankleding. Zo weten we of we op één lijn zitten.

   Vervolgens hebben we drie ontwerpstudies gemaakt waarin we de verschillende indelingsmogelijkheden hebben onderzocht. Deze gaan uit van een lichte basis met ruimte voor subtiele kleuraccenten. Warmte wordt toegevoegd door middel van doordachte materialisering, een afgestemd kleurenschema en een sfeervolle aankleding.

   variant 1

   UITLEG

   De indeling van de huidige situatie blijft behouden. De opening naar de keuken wordt vergroot. Waardoor er meer contact is met de eethoek. In het zitgedeelte verlengen we de tv-wand waardoor de verhouding van de zithoek verbetert.

   variant 2

   UITLEG

   De wand tussen keuken en eethoek wordt verwijderd. Er ontstaat een grote leefkeuken.

   Door middel van een en-suite creëren we twee volwaardige ruimtes. Verhoudingen worden hiermee  geoptimaliseerd.

   variant 3

   UITLEG

   De wand tussen keuken en eethoek wordt wederom verwijderd. Het kookgedeelte is verplaatst. Hierdoor ontstaat er een beschutte eethoek met uitzicht op de tuin.

   De woonkamer wordt net zoals in variant 2 afgesloten door middel van een en-suite.

   KAN JE WEL WAT ADVIES GEBRUIKEN?

   PLAN EEN AFSPRAAK IN

   laten we contact houden

   updates

   Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang mijn Interieur Styling Mini E-book met daarin:

   Ontdek je eigen woonstijl
   Laat Pinterest voor je werken
   Mijn 9 gouden interieur tips

   Samenwerken?

   Of benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?
   Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

   ADRES

   Nepveulaan 15
   3705 LA Zeist
   Open: ma – do
   Tussen: 9.00 – 17.00

    

   CONTACT

   franca@villadesta.nl
   06-48118893