06-48118893 franca@studiodesta.nl

Nieuwbouw villa | provincie Utrecht | Glamour met een stoer randje

Interieurtraject

Nieuwbouw | Regio UTRECHT

Type object: Villa
Woonoppervlakte: 250 m2
Locatie: provincie Utrecht
Opdracht: Interieurontwerp en uitvoering

KERNWOORDEN: Chic, luxueus & stoer

De op een prachtige plek gelegen nieuwbouw villa is door Studio d’Esta voorzien van een stijlvol, stoer en luxueus droominterieur. De warm oogende strakke gietvloer vormt op beide verdiepingen de sfeervolle basis. 

Dankzij de vele raampartijen is de lichtinval in de woning groot en hebben de bewoners fantastische zichten op de natuurlijke omgeving. 

Het ruimtelijke gevoel dat het interieur kenmerkt, begint al in de entreehal, waar een vide is gecreëerd en de nok van de woning zichtbaar is. In deze hal hangt de Arrangements van Flos. 

Via de dubbele glazen deur kijk je uit over de living en sta je visueel in contact met de tuin en de omgeving. 

We hebben een royale en comfortabele bank van Rupert en Rupert, sierlijke verlichting van Modular en Stout en elegante accessoires van Aangenaam XL toegepast in de woonkamer. Een op maat ontworpen houten cinema wand en een sfeerverhogend met Arte behang beklede haardpartij zijn de eye-catchers van de living. 

De haard zorgt ook op het aangrenzende terras voor warmte en sfeer. De living staat in open verbinding met de eetkamer, die op zijn beurt aan de maatwerk keuken grenst. Het op maat ontworpen lichtplan zorgt dat elke leefruimte mooi aangelicht en sfeervol is, waardoor de ruimtes een natuurlijke begrenzing hebben. 

Het vergrijsde eiken van de bar en de kastenwand, het zwarte hout van de vakkenkast en de sierlijke barstoelen combineren in de keuken fraai met de strakke gietvloer. De nis in de achterwand vergroot de functionaliteit en het comfort van de keuken, terwijl de klimaatkast -verwerkt in het kookeiland- het totaalbeeld een luxe toets geeft. 

Op de eerste verdieping -te bereiken via een licht eikenhouten trap- hebben we het luxe privedomein van de bewoners ontworpen. Met een en-suite badkamer en walk in closet met kasten op maat en een slaapkamer met een maatwerkkast waarin de tv mooi is verwerkt.

De muur tussen de badkamer en de slaapkamer is afgewerkt met betoncire om zo de continuïteit te waarborgen. Het leren behang – dat ook is toegepast in de maatwerkvakkenkast in de keuken- en de donkere televisie geven het slaapvertrek een intiem karakter. 

 

Aan dit project hebben meegewerkt:

Ontwerp, styling en uitvoering: Studio d’Esta

Architect: BMA Peter Bergboer
Vloer: Solo Gietvloeren
Behang slaapkamer en keuken: Dutch Wall Textille
Behang haard: Arte
Maatwerk meubels: Relaxury Custum Living
Stalen binnendeuren: Skygate 

Dit project is gepubliceerd in
Excellent Wonen | Powervrouwen editie 2022 

 

SAMENWERKEN?

Vertel me alles over jouw ideeën

Adres

Nepveulaan 15
3705 LA Zeist
06-48118893

WERKDAGEN

Maandag – Dinsdag: 9.00 – 17.00
Donderdag – Vrijdag : 9.00 – 17.00
Gesloten: Schoolvakanties en Woensdag

VOLG STUDIO D’ESTA

STUDIO UPDATES