06-48118893 franca@studiodesta.nl

Villa met zichtlijn | Sfeervol en bijzonder

Interieurtraject

Nieuwbouw | Regio UTRECHT

Type object: Villa onder architectuur
Woonoppervlakte: 370 m2
Locatie: provincie Utrecht
Opdracht: Interieurontwerp en uitvoering

KERNWOORDEN: Ruimtelijk, exclusief, bijzondere materialen

Een prachtig gelegen nieuwbouw -onder architectuur ontworpen- villa is door Studio d’Esta voorzien van een spraakmakend, luxe en stijlvol interieur. De villa is voorzien van rijke, natuurlijke materialen en een smaakvol kleurenpalet waardoor het een warme serene rust uitstraalt.

De vele raampartijen zorgen voor een licht en ruimtelijk beeld. De lange zichtlijn die deze woning kenmerkt begint al bij de entree. Hierdoor ervaren de bewoners een sterke connectie met buiten op ieder tijdstip van de dag en vanuit elke plek in de woning. Het resultaat zijn fantastische zichten op de fraaie omgeving en een prettige lichte woning.

De blikvangers van dit ontwerp zijn het op maat gemaakte kookeiland van brons, de designhaard met maatwerk meubel van vergrijsd eiken en de indrukwekkende muurbekleding op de achterwand van de living van Black Edition. De opdrachtgever vond vooral het behang een spannende keuze, maar is achteraf heel blij met resultaat. Door juist voor dit soort bijzondere elementen te kiezen en een beetje lef te tonen krijg je een exclusief resultaat. 

 

De haard zorgt ook zowel in de woonkeuken als de living voor  warmte en sfeer. De living staat aan twee kanten in open verbinding met de woonkeuken en de eettafel.

Het vergrijsde eiken van de kastenwand en de tafel combineren in de keuken fraai met de strakke gietvloer en het bronzen kookeiland. Het speciaal ontworpen royale blad van Cosentino maakt deze keuken helemaal af. In de nis in de achterwand bevindt zich een extra koffiehoekje, dit vergroot de functionaliteit en het comfort van de keuken.

Op de eerste verdieping -te bereiken via een donkere eikenhouten trap met spectaculair uitzicht via de glazen schil- hebben we het luxe privedomein van de bewoners ontworpen. Met een en-suite badkamer en walk in closet met kasten op maat.

De muur achter het bed in de master bedroom is bekleed met muurbekleding van DWC, deze geeft het slaapvertrek een intiem karakter.

  Aan dit project hebben meegewerkt:

  Interieurontwerp, styling en uitvoering: Studio d’Esta

  Architect: JURY!
  Vloer: Solo Gietvloeren
  Maatwerk meubels en keuken: van de Scheur interieurbouw
  Verlichting en Domotica: Beda Elektra
  Behang slaapkamer: Dutch Wall Textille
  Behang living: Black Edition

   

   

  Franca heeft ons begeleid tijdens de bouw van ons huis. Ze heeft meegedacht met de inrichting, maar ook met de indeling van de ruimtes of optimaliseren hiervan. We hebben Franca als een zeer prettige en vakkundige interieurarchitecte ervaren. Franca heeft een goede balans tussen luisteren naar je wensen en inbrengen van eigen voorstellen/out of the boxx denken. Ze komt met voorstellen, materialen en is niet bang uit te pakken wanneer dit gewenst is. Zonder haar was ons huis geen thuis geworden. We genieten nog iedere dag van het prachtige resultaat.

  Interieur traject op maat

  SAMENWERKEN?

  Vertel me alles over jouw ideeën

  Adres

  Nepveulaan 15
  3705 LA Zeist
  06-48118893

  WERKDAGEN

  Maandag – Dinsdag: 9.00 – 17.00
  Donderdag – Vrijdag : 9.00 – 17.00
  Gesloten: Schoolvakanties en Woensdag

  VOLG STUDIO D’ESTA

  STUDIO UPDATES

  Nieuwbouw villa | provincie Utrecht | Glamour met een stoer randje

  Interieurtraject

  Nieuwbouw | Regio UTRECHT

  Type object: Villa
  Woonoppervlakte: 250 m2
  Locatie: provincie Utrecht
  Opdracht: Interieurontwerp en uitvoering

  KERNWOORDEN: Chic, luxueus & stoer

  De op een prachtige plek gelegen nieuwbouw villa is door Studio d’Esta voorzien van een stijlvol, stoer en luxueus droominterieur. De warm oogende strakke gietvloer vormt op beide verdiepingen de sfeervolle basis. 

  Dankzij de vele raampartijen is de lichtinval in de woning groot en hebben de bewoners fantastische zichten op de natuurlijke omgeving. 

  Het ruimtelijke gevoel dat het interieur kenmerkt, begint al in de entreehal, waar een vide is gecreëerd en de nok van de woning zichtbaar is. In deze hal hangt de Arrangements van Flos. 

  Via de dubbele glazen deur kijk je uit over de living en sta je visueel in contact met de tuin en de omgeving. 

  We hebben een royale en comfortabele bank van Rupert en Rupert, sierlijke verlichting van Modular en Stout en elegante accessoires van Aangenaam XL toegepast in de woonkamer. Een op maat ontworpen houten cinema wand en een sfeerverhogend met Arte behang beklede haardpartij zijn de eye-catchers van de living. 

  De haard zorgt ook op het aangrenzende terras voor warmte en sfeer. De living staat in open verbinding met de eetkamer, die op zijn beurt aan de maatwerk keuken grenst. Het op maat ontworpen lichtplan zorgt dat elke leefruimte mooi aangelicht en sfeervol is, waardoor de ruimtes een natuurlijke begrenzing hebben. 

  Het vergrijsde eiken van de bar en de kastenwand, het zwarte hout van de vakkenkast en de sierlijke barstoelen combineren in de keuken fraai met de strakke gietvloer. De nis in de achterwand vergroot de functionaliteit en het comfort van de keuken, terwijl de klimaatkast -verwerkt in het kookeiland- het totaalbeeld een luxe toets geeft. 

  Op de eerste verdieping -te bereiken via een licht eikenhouten trap- hebben we het luxe privedomein van de bewoners ontworpen. Met een en-suite badkamer en walk in closet met kasten op maat en een slaapkamer met een maatwerkkast waarin de tv mooi is verwerkt.

  De muur tussen de badkamer en de slaapkamer is afgewerkt met betoncire om zo de continuïteit te waarborgen. Het leren behang – dat ook is toegepast in de maatwerkvakkenkast in de keuken- en de donkere televisie geven het slaapvertrek een intiem karakter. 

   

  Aan dit project hebben meegewerkt:

  Ontwerp, styling en uitvoering: Studio d’Esta

  Architect: BMA Peter Bergboer
  Vloer: Solo Gietvloeren
  Behang slaapkamer en keuken: Dutch Wall Textille
  Behang haard: Arte
  Maatwerk meubels: Relaxury Custum Living
  Stalen binnendeuren: Skygate 

  Dit project is gepubliceerd in
  Excellent Wonen | Powervrouwen editie 2022 

   

  SAMENWERKEN?

  Vertel me alles over jouw ideeën

  Adres

  Nepveulaan 15
  3705 LA Zeist
  06-48118893

  WERKDAGEN

  Maandag – Dinsdag: 9.00 – 17.00
  Donderdag – Vrijdag : 9.00 – 17.00
  Gesloten: Schoolvakanties en Woensdag

  VOLG STUDIO D’ESTA

  STUDIO UPDATES

  Verbouw tussenwoning | Groot gebaar | Regio Utrecht

  Interieurontwerp

  Verbouw | Regio UTRECHT

  Type object: jaren 30 tussenwoning
  Woonoppervlakte: 60 m2
  Locatie: provincie Utrecht
  Opdracht: Interieurontwerp

  KERNWOORDEN: warm, sfeervol en luxe

  Een grote sculpturaal architectonisch element in de ruimte is het uitgangspunt in dit schetsontwerp. Dit element verbindt de verschillende functies in de ruimte door middel van lijnenspel, materialen en kleur.

  Wij willen een ingreep doen die de hal, de entree, de keuken, de kast, de trap, de open haard en het tv meubel met elkaar verbindt waardoor de ruimte de bewoners gaat omhullen.

  Daarnaast verbinden we binnen met buiten door elementen door te laten lopen. Door spannende materialen combinaties zorgen we voor een tactiele ervaring.

  Wij zien metaal, hout, koper, beton op een pure manier toegepast. Kleuren komen voort uit de materialen.

  SAMENWERKEN?

  Vertel me alles over jouw ideeën

  Adres

  Nepveulaan 15
  3705 LA Zeist
  06-48118893

  WERKDAGEN

  Maandag – Dinsdag: 9.00 – 17.00
  Donderdag – Vrijdag : 9.00 – 17.00
  Gesloten: Schoolvakanties en Woensdag

  VOLG STUDIO D’ESTA

  STUDIO UPDATES