06-48118893 franca@studiodesta.nl

Interieurtraject

Jaren 60 woning | Regio Utrecht

Type object: Jaren 60 woning
Woonoppervlakte: 60 m2
Locatie: Doorn
Aantal ruimtes: Beneden verdieping

Deze jaren 50 woning had een prima indeling met prachtige bostuin. Na een grondige verbouwing hebben we met een lichtstraat aan de achterzijde van de woonkamer, een nieuwe lichte houten vloer, een grote maatwerk kast en het verwijderen van een blokkerende open haard deze woning van een hokkerig donker huis getransformeerd naar een lichte frisse familiewoning. De klant wilde graag een witte neutrale basis aangevuld met vergrijsd groene, blauwe en zacht roze tinten.

Het moodboard hebben we gebruikt als onderlegger voor de nieuw aan te schaffen meubels. In twee shoppingsessies hebben we eerst een keuze gemaakt voor de grotere meubels en daarna accessoires en kleinere meubels aangeschaft.

Een nieuw huis inrichten is ontzettend leuk, maar je moet ook veel keuzes maken. Bij vorige verhuizingen merkte ik dat ik het soms best een gedoe en bovendien erg tijdrovend vond. Ik was overweldigd door al het aanbod en vond het lastig een eenheid te creëren. Ik was achteraf dan ook niet altijd tevreden met de keuzes waar ik zo lang over na had gedacht.

Daarom besloot ik deze keer hulp in te roepen.  Ik verzamelde beelden die me aanspraken en Franca wist daar snel een lijn in te ontdekken. Ze tekende plattegronden en deed voorstellen voor de kleur en het materiaalgebruik. Ook ging ze mee op pad voor aankopen die ik zelf lastig vond.

Franca is warm, hartelijk en down to earth. Geen ‘tuttebol’ dus, die alleen met trends en design werkt, maar echt van alle markten thuis. We hebben samen ontzettend gelachen en ons nieuwe huis is ook echt onze plek geworden. En dat was zonder een interieurontwerp en de begeleiding van Franca niet gelukt!

Ilse uit Doorn

SAMENWERKEN?

Vertel me alles over jouw ideeën

Adres

Nepveulaan 15
3705 LA Zeist
06-48118893

WERKDAGEN

Maandag – Dinsdag: 9.00 – 17.00
Donderdag – Vrijdag : 9.00 – 17.00
Gesloten: Schoolvakanties en Woensdag

VOLG STUDIO D’ESTA

STUDIO UPDATES